O nama

Vanja Milošević

 

Vanja Milošević

apsolvent gestalt psihoterapije

Edukacijski rehabilitator

Vanja Milošević

Rođena sam u Zagrebu 1981. godine. Diplomirala sam na Edukacijsko-rehabilitacijskom fakultetu u Zagrebu. Svoj profesionalni put započela sam kao defektolog učitelj u odgojno-obrazovnoj skupini djece s većim poteškoćama u razvoju, a kasnije nastavila kao stručni suradnik u osnovnoj školi. Trenutno radim u ustanovi koja pruža psihosocijalne usluge osobama s invaliditetom.

U radu se svakodnevno susrećem s izazovima kroz koji prolaze djeca i odrasli, roditelji, njihovi učitelji i prijatelji. Izrazito se zalažem za uvažavanje individualnih razlika i potreba pojedinca te stvaranja preduvjeta potrebnih da se svatko osjeća prihvaćenim, uključenim i uvaženim na putu ostvarivanja vlastitih potencijala.

Često kreiram i provodim edukacije i radionice za učitelje, učenike i roditelje kako bi se informirali, osvijestili svoje potrebe i stekli nove kompetencije koje bi im pomogle u svakodnevnom životu i radu.

Kroz svoj profesionalni i osobni život osjetila sam potrebu za daljnja učenja i stručna usavršavanja te sam se uključila i prošla kroz edukaciju iz gestalt psihoterapije u trajanju od 4 godine u organizaciji IGW Instituta. Kao apsolvent provodim Gestalt psihoterapiju pod supervizijom.

Želiš sa mnom dogovoriti termin?

Kontaktiraj me i javit ću ti se u kratkom roku!