Vanja Milošević

Rođena sam u Zagrebu 1981. godine. Diplomirala sam na Edukacijsko-rehabilitacijskom fakultetu u Zagrebu. Svoj profesionalni put započela sam kao defektolog učitelj u odgojno-obrazovnoj skupini djece s većim poteškoćama u razvoju, a kasnije nastavila kao stručni suradnik u osnovnoj školi. Trenutno radim u ustanovi koja pruža psihosocijalne usluge osobama s invaliditetom.  

U radu se svakodnevno susrećem s izazovima kroz koji prolaze djeca i odrasli, roditelji, njihovi učitelji i prijatelji. Izrazito se zalažem za uvažavanje individualnih razlika i potreba pojedinca te stvaranja preduvjeta potrebnih da se svatko osjeća prihvaćenim, uključenim i uvaženim na putu ostvarivanja vlastitih potencijala.

Često kreiram i  provodim edukacije i radionice za učitelje, učenike i roditelje kako bi se informirali, osvijestili svoje potrebe i stekli nove kompetencije koje bi im pomogle u svakodnevnom životu i radu.

Kroz svoj profesionalni i osobni život osjetila sam potrebu za daljnja učenja i stručna usavršavanja te sam se uključila i prošla kroz edukaciju iz Gestalt psihoterapije u trajanju od 4 godine u organizaciji IGW Instituta. Kao apsolvent provodim Gestalt psihoterapiju pod supervizijom.

Vanja Milošević
Studentsko savjetovanje
gestalt terapija

Dogovori svoj termin

Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia Curae; In hac habitasse platea dictumst. Morbi suscipit dui id magna.