Bok! Ja sam Silvija

Gestalt terapeut & bloger
Autor bloga http://pavleperkovic.wix.com/o-granicama-i-odnosu

Za mene je bavljenje psihoterapijom i izazov i avantura, koji nikada ne prestaju.

Poseban naglasak u svojemu radu stavljam na demistifikaciju psihoterapije kao djelatnosti koja je namijenjena „nenormalnima“, „slabima“ i „bolesnima“. Na psihoterapiju gledam kao na priliku za rast i razvoj, iskreno smatrajući da psihoterapiju zaslužuje svatko.
U radu volim spontanost, kreativnost i izazove. Vjerujem da u pristupu drugim ljudima uz razgovor jednako važni mogu biti i igra, pokret, muzika, umjetnost ili bilo koji drugi kreativni kanal za komunikaciju.

Klijenata

Radionica

Continents

blog posts

Kako reći ne

Psihoterapija

Kako sam postao terapeut

Rođen sam 1982. godine. Završio sam studij filozofije i religijskih znanosti, jednogodišnju edukaciju Mirovnih studija te prošao mnoge mirovne, filmske i dramske radionice. Završio sam četverogodišnju edukaciju za gestalt psihoterapeuta te kao apsolvent provodim gestalt psihoterapiju pod supervizijom. 
Radno iskustvo stjecao sam na raznoraznim projektima koji uključuju rad s ratnim veteranima, tražiteljima azila te osobama s invalidnošću. Radio sam i na osmišljavanju i provođenju iskustveno-edukativnih radionica za mlade i nezaposlene osobe. Posljednjih godina radim u studentskom savjetovalištu kao savjetnik te radim individualnu psihoterapiju s klijentima.