O nama

Pavle Perković

 

Pavle Perković

Savjetodavni gestalt terapeut

Prof. filozofije i religijskih znanosti

Pavle Perković

Rođen sam 1982. godine. Završio sam studij filozofije i religijskih znanosti, jednogodišnju edukaciju Mirovnih studija te prošao mnoge mirovne, filmske i dramske radionice. Završio sam četverogodišnju edukaciju za gestalt psihoterapeuta. 
Radno iskustvo stjecao sam na raznoraznim projektima koji uključuju rad s ratnim veteranima, tražiteljima azila te osobama s invalidnošću. Radio sam i na osmišljavanju i provođenju iskustveno-edukativnih radionica za mlade i nezaposlene osobe. Posljednjih godina radim u studentskom savjetovalištu kao savjetnik te radim individualnu psihoterapiju s klijentima.
Poseban naglasak u svojemu radu stavljam na demistifikaciju psihoterapije kao djelatnosti koja je namijenjena „nenormalnima“, „slabima“ i „bolesnima“. Na psihoterapiju gledam kao na priliku za rast i razvoj, iskreno smatrajući da psihoterapiju zaslužuje svatko.
U radu volim spontanost, kreativnost i izazove. Vjerujem da u pristupu drugim ljudima uz razgovor jednako važni mogu biti i igra, pokret, muzika, umjetnost ili bilo koji drugi kreativni kanal za komunikaciju.
Za mene je bavljenje psihoterapijom i izazov i avantura, koji nikada ne prestaju. Radi se o akciji, o strasti, oblikovanju, izražavanju, učenju, stvaranju. Radi se o igranju i iskrenom istraživanju. 
Nešto više o mojim igrama i potragama možete pronaći na blogu:
http://pavleperkovic.wix.com/o-granicama-i-odnosu 

Cijena psihoterapije

u našem prostoru ili preko Skype-a

40,00 € – 301,38 kn 

Lokacija: Savska cesta 38, 4. kat

Želiš sa mnom dogovoriti termin?

Kontaktiraj me i javit ću ti se u kratkom roku!